Zonwering op maat uit Groningen van De Gordijnenbus


De Gordijnenbus komt u bij langs voor zonwering op maat

Op zoek naar leuke en passende buitenzonwering op maat? Een screen of een zonnescherm? De Gordijnenbus laat het graag bij u thuis zien. De Gordijnenbus heeft een breed en diep assortiment en neemt dit voor u mee, zodat u op uw eigen plek direct kunt kijken wat het meest effectief en het leukste en beste staat.

Doordat de Gordijnenbus bij u langskomt, kunt u direct zien welke zonwering bij uw huis past. Daarnaast wordt het advies, passen, op maat maken en de prijsopgave in één keer gedaan, zodat u direct klaar bent. Hiervoor hanteren wij geen voorrijkosten en u bent tot niets verplicht.

Soorten buitenzonweringen: van screens tot aan knikarmschermen

In de meeste gevallen is een buitenzonwering een zonnescherm dat opvouwbaar is. De laatste jaren zijn het gebruik van screens en knikarmschermen de meest gebruikte zonweringen. Of u nu een zonnescherm, screen of een knikarmscherm wilt, de Gordijnenbus heeft het allemaal. En wij laten het graag bij uw thuis zien.


Buitenzonwering als een praktische oplossing

In de zomer biedt het een fijne bescherming tegen de zon en daarmee is een buitenzonwering onmisbaar.
Heb je de hele dag de zon op het raam? Wordt het is de zomer ook zo ontzettend warm in de kamer?
Wist u dat het eenvoudig op te lossen in? Met een zonwering houdt u het zonlicht eenvoudig buiten en daarmee blijft de kamer ook een stuk koeler.

Buitenzonwering geeft uw woning allure

Een zonwering van de Gordijnenbus geeft uw woning extra allure en vooral een nette uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak. We voorzien u graag van advies en bieden u zonweringen, die passen bij uw smaak en voorkeur.

Vele mogelijkheden

Wat zijn uw wensen? Wij horen ze graag! Doordat wij de mogelijkheden bij u thuis komen bekijken, kunnen wij u voorzien van een professioneel advies. 

Wij doen er alles aan om uw dromen uit te laten komen!


Maak een afspraak