De Gordijnenbus bij u thuis?
Maak direct een afspraak

Op afspraak komen we met het complete assortiment van meer dan 700 stofstalen vrijblijvend bij u langs.

Ons bezoek verplicht u tot niets

 

Wij komen bij u langs voor:

timpweg

Gordijnen Assen | Advies voor gordijnen bij u thuis

Gordijnen nodig? De Gordijnenbus komt bij u in Assen

Niet meer met een kleurenwaaier naar de winkel en naar huis gaan om te kijken naar de juiste kleur. De Gordijnenbus komt in Assen bij u thuis voor vrijblijvend advies. Op deze manier kunt u direct zien hoe de lichtinval is en hoe de gordijnen eruitzien in uw huis of kantoor. U hoeft niet meer meerdere keren naar de winkel te gaan om gordijnen te proberen.

Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem, bij de Gordijnenbus zit u nergens aan vast. Wij hanteren geen voorrijkosten en het is geheel vrijblijvend.

Gordijnen advies bij u in Assen door specialisten

Onze professionele adviseur komt bij u in Assen en kan direct uw interieur bekijken. Ook de plaats van de zonwering kunnen wij direct bekijken, waardoor we een eerlijk en goed advies kunnen geven over de kleur en soort van de zonwering.

Wij komen op afspraak bij u langs met het complete assortiment met meer dan 700 stalen. Gordijnen advies op maat bij u thuis. Winkelen wanneer het u uitkomt. Omdat wij bij u thuis komen, kunt u direct zien welke gordijnen bij uw interieur past.

De voordelen van de Gordijnenbus

Er zijn veel voordelen bij onze mobiele winkel:

Een afspraak in Assen maken met de Gordijnenbus

Wilt u graag dat onze specialisten bij u thuis komen in Assen voor uw raamdecoratie? U kunt direct een vrijblijvende afspraak maken aan de rechterkant van de pagina. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen. Bij de Gordijnenbus bent u tot niets verplicht en zijn er geen voorrijkosten.

U kunt altijd bellen:
050 - 5 777 456
Sitemap

Kantoorlocatie:
Dé Gordijnenbus

Sontweg 19
9723 AT Groningen

U kunt ons ook bereiken per e-mail:
info@degordijnenbus.nl

De gordijnenbus
de Gordijnenbus
streepje
streep
streep
telefoon
email
bekend van