De Gordijnenbus bij u thuis?
Maak direct een afspraak

Op afspraak komen we met het complete assortiment van meer dan 700 stofstalen vrijblijvend bij u langs.

Ons bezoek verplicht u tot niets

 

Wij komen bij u langs voor:

timpweg

Gordijnen en vitrages op kantoor nodig? De Gordijnenbus komt langs op uw bedrijf

De Gordijnenbus komt op uw kantoor met 700 stofstalen

Als ondernemer hebt u het vaak te druk om veel tijd te stoppen in de aankleding van uw kantoor, zoals gordijnen. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de Gordijnenbus bij u langs komen. Samen kijken we naar de mogelijkheden die de ruimte biedt en welke zonwering het beste binnen uw kantoor past. Om zeker te zijn van de juiste uitstraling houden we rekening met uw wensen voor uitstraling en sfeer in combinatie met het interieur. U kunt ook uw medewerkers vragen om mee te beslissen.

De Gordijnenbus op kantoor = Tijdsbesparing + Resultaat!

Wij komen op een afgesproken tijdstip op uw kantoor en kunnen u en uw medewerkers een goede indruk geven van de mogelijkheden van de verschillende gordijnen of andere raamdecoratie en kunnen u zo een goed beeld schetsen van het eindresultaat. Bovendien bespaart het u enorm veel tijd doordat uzelf of één van uw medewerkers niet telkens een winkel te hoeven bezoeken om gordijnen te halen. Tijd die u beter aan uw eigen klanten kunt besteden! Daarom komen wij langs met 700 stofstalen, zodat u er vanuit kunt gaan dat wij hebben wat uw bedrijf nodig heeft. Onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt:

Maak een afspraak met de Gordijnenbus?

Gordijnenbus Vul het formulier aan de rechterkant in en wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Profiteer van de voordelen van de Gordijnenbus.

U kunt altijd bellen:
050 - 5 777 456
Sitemap

Kantoorlocatie:
Dé Gordijnenbus

Sontweg 19
9723 AT Groningen

U kunt ons ook bereiken per e-mail:
info@degordijnenbus.nl

De gordijnenbus
de Gordijnenbus
streepje
streep
streep
telefoon
email
bekend van