De Gordijnenbus bij u thuis?
Maak direct een afspraak

Op afspraak komen we met het complete assortiment van meer dan 700 stofstalen vrijblijvend bij u langs.

Ons bezoek verplicht u tot niets

 

Wij komen bij u langs voor:

timpweg

Hor en hordeur op maat bij de Gordijnenbus | Bij uw thuis in Friesland, Groningen of Drenthe

Horren en hordeuren op maat gemaakt bij uw thuis in Groningen, Friesland en Drenthe? De Gordijnenbus komt bij uw thuis en alles wordt vervolgens voor u op maat gemaakt. Eenvoudiger een nieuwe hor op maat kopen zult u niet lukken. Haal de frisse lucht binnen en ongedierte buiten!

Horren dragen bij aan een gezondere leefomgeving

Naar mate het buiten warmer wordt, neemt het aantal vliegen, muggen, wespen en spinnen toe. En terwijl u probeert het huis te luchten komt er allerlei ongedierte naar binnen. Naast het feit dat het bijzonder lastig is, is het ook niet goed voor de gezondheid. De vliegen zitten op uw eten, de muggen de prikken en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waarin ongedierte ziektes kunnen overbrengen.  Met hordeuren houdt u zelfs die vervelende pollen buitenshuis. Hierdoor kunt u o.a. hooikoorts doen voorkomen.

Enkele voordelen horren en hordeuren:

Meer woonplezier met horren

De Gordijnenbus heeft voor elke situatie een oplossing. U kunt gerust uw huis ventileren, zet gerust een raam open met een raamhor, zet gerust een deur open met een deurhor. Alle horren, raamhorren en deurhorren, worden voor u op maat gemaakt. U heeft zelfs de mogelijkheid tot zonwerend gaas. Hiermee houdt u niet alleen de ongedierte buiten, maar u voorkomt ongewenste opwarming van de ruimten.

Waar komen wij langs?

De Gordijnenbus komt met u bij langs in Groningen, een groot gedeelte van Drenthe en een groot gedeelte van Friesland. Komt de Gordijnenbus ook bij u met horren op maat? Bekijk ons werkgebied

Direct een afspraak maken?

Vul het formulier in aan de rechterkant van de website en vraag naar de mogelijkheden voor horren op maat, tevens kunt u hier de maten alvast doorgeven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

U kunt altijd bellen:
050 - 5 777 456
Sitemap

Kantoorlocatie:
Dé Gordijnenbus

Sontweg 19
9723 AT Groningen

U kunt ons ook bereiken per e-mail:
info@degordijnenbus.nl

De gordijnenbus
de Gordijnenbus
streepje
streep
streep
telefoon
email
bekend van