De Gordijnenbus bij u thuis?
Maak direct een afspraak

Op afspraak komen we met het complete assortiment van meer dan 700 stofstalen vrijblijvend bij u langs.

Ons bezoek verplicht u tot niets

 

Wij komen bij u langs voor:

timpweg

Jaloezieën op maat bij uw thuis in Drenthe, Friesland of Groningen?

De Gordijnenbus komt bij u langs met jaloezieën op maat

De jaloezieën worden voor u op maat gemaakt, zodat ze precies bij in uw omgeving passen. De vele mogelijkheden die ons breed assortiment biedt zorgt ervoor dat er altijd wel iets tussen zit voor u. En dat alles bij uw thuis. U hoeft er de deur niet voor uit en ziet gelijk of het past bij het interieur, dat zijn de voordelen van de Gordijnenbus? Wilt u ook profiteren van de voordelen? Maak een afspraak en wij komen gewoon bij u langs.

Verticale, horizontale of plissé jaloezieën

De Gordijnenbus gelooft in advies op maat en dat kan enkel bij thuis gegeven worden. Dit geld ook voor verticale, horizontale en of plissé uitvoeringen. U ziet direct het woonresultaat. De Gordijnenbus brengt het persoonlijk bij u langs en voorziet u uiteraard geheel vrijblijvend van advies.

De voordelen voor u

U bepaalt zelf hoeveel daglicht u binnen wilt halen en hoeveel privacy u wilt. Met de jaloezieën kunt u beiden eenvoudig regelen. Door hun gebruik zijn ze ideaal voor de woonkamer en de badkamer. Maar eigenlijk zijn ze overal in huis van waarde.

Wanneer kan de Gordijnenbus bij mij langs komen?

U wilt jaloezieën die zowel passen bij uw interieur als exterieur? De Gordijnenbus voorziet in een breed en diep assortiment. Speciaal voor u nemen we ze mee, zodat u zich in alle rust kunt oriënteren. Neem voor vragen en informatie over jaloezieën gerust contact op.

U kunt altijd bellen:
050 - 5 777 456
Sitemap

Kantoorlocatie:
Dé Gordijnenbus

Sontweg 19
9723 AT Groningen

U kunt ons ook bereiken per e-mail:
info@degordijnenbus.nl

De gordijnenbus
de Gordijnenbus
streepje
streep
streep
telefoon
email
bekend van