De Gordijnenbus bij u thuis?
Maak direct een afspraak

Op afspraak komen we met het complete assortiment van meer dan 700 stofstalen vrijblijvend bij u langs.

Ons bezoek verplicht u tot niets

 

Wij komen bij u langs voor:

timpweg

Overgordijnen op maat? De Gordijnenbus komt bij u langs

Nieuwe gordijnen en overgordijnen zonder dat u de deur uit hoeft

Nieuwe gordijnen in huis halen kan veel makkelijker dan u denkt en gewend bent. U hoeft hiervoor niet het hele internet af te struinen, verschillende winkels te bezoeken en steeds maar weer af te vragen of de gordijnen wel passen bij uw interieur. De Gordijnenbus komt gewoon bij u langs, wanneer het u uitkomt en met een bus vol stalen.

Wij brengen niet alleen uw wensen in kaart, maar laten ook gelijk zien wat de mogelijkheden zijn. Zo ziet u in één oogopslag of past bij uw interieur.

Voordelen van gordijnen

Het grote voordeel van overgordijnen, is dat ze er niet alleen ervoor zorgen dat de kamer wordt verduisterd, maar ze zorgen ook voor geluidsdemping en voor isolatie. De warmte blijft binnen en de kou wordt buiten gehouden, Bovendien geven overgordijnen uw woon- en leefruimte extra sfeer.

Overgordijnen op maat gemaakt

De Gordijnenbus laat haar graag haar assortiment overgordijnen bij u thuis zien. U kunt dan echt een vertrouwd overgordijn keuze maken en wij bieden voor iedere wens een passende oplossing. Al onze gordijnen worden voor u op maat gemaakt door een gerenommeerd atelier. Dit atelier is volledig gespecialiseerd in het naaien van gordijnen en daardoor bekend met de vele verschillende afwerkmogelijkheden, plooien en ophangmogelijkheden.

Laat de Gordijnenbus met gordijnen langs komen

U hoeft de deur niet uit, u ziet gelijk welke sfeer de gordijnen meebrengen en alles wordt voor u op maat gemaakt. Dat zijn een paar voordelen van de Gordijnenbus, bekijk hier alle voordelen van de Gordijnenbus. Wilt u de Gordijnenbus langs laten komen? Vul aan de rechterkant het formulier in en wij komen spoedig bij u langs. Ons bezoek verplicht u tot niets!

U kunt altijd bellen:
050 - 5 777 456
Sitemap

Kantoorlocatie:
Dé Gordijnenbus

Sontweg 19
9723 AT Groningen

U kunt ons ook bereiken per e-mail:
info@degordijnenbus.nl

De gordijnenbus
de Gordijnenbus
streepje
streep
streep
telefoon
email
bekend van