De Gordijnenbus bij u thuis?
Maak direct een afspraak

Op afspraak komen we met het complete assortiment van meer dan 700 stofstalen vrijblijvend bij u langs.

Ons bezoek verplicht u tot niets

 

Wij komen bij u langs voor:

timpweg

Plissé gordijnen op maat gemaakt: bottum up & top down | De Gordijnenbus

Plissé gordijnen op maat? De Gordijnenbus komt langs in Groningen, Drenthe en Friesland

Hiervoor komen wij graag bij u langs om de situatie en uw wensen in kaart te brengen. Dat is namelijk het voordeel van de Gordijnenbus: Wij komen gewoon bij u langs in Groningen, Friesland en Drenthe met een bus vol gordijnen. U ziet direct of de plisse gordijnen aansluiten bij het interieur en kunnen vervolgens de plissegordijnen op maat maken.

Plissé gordijnen geeft u de perfecte balans tussen daglicht en de gewenste privacy. De balans is op elk moment eenvoudig door uzelf aan te passen. Plissés worden vervaardigd uit stof en hebben een geplooide structuur. In ons eigen gerenommeerde naaiatelier voldoen we met grote regelmaat aan de vraag om de raamdecoratie op maat te maken. Zo weet u zeker dat het past en heeft u er zelf geen omkijken naar, wel zo prettig toch?

Bottom up of top down bottom up gordijnen?

Er zijn twee varianten plisségordijnen. Je hebt de bottom up en de top down bottom up variant. De varianten verschillen in de bediening. Bekijk hieronder de kenmerken.

Bottom up gordijn

Met de bottom up kun je de onderkant van het gordijn omhoog en omlaag bewegen en zodoende het gewenst daglicht binnen laten of het zicht blokkeren. Het heeft een strak uiterlijk en zeer praktisch in het gebruik.

Top down bottom up gordijn

De top down bottom up kun je vanaf twee kanten bewegen. Je kan zowel de bovenkant naar beneden brengen als de onderkant omhoog. Op deze manier kan je heel gericht een strook dicht laten. Top down bottom up zie je veel in badkamers, kantoren en woonkamers.

Komt de Gordijnenbus ook bij u langs?

De Gordijnenbus heeft een werkgebied die geheel Groningen en gedeeltelijk Friesland en Drenthe omvat. Benieuwd of de Gordijnenbus ook bij u langs komt? Bekijk het precieze werkgebied en vul vervolgens geheel vrijblijvend het formulier in.

U kunt altijd bellen:
050 - 5 777 456
Sitemap

Kantoorlocatie:
Dé Gordijnenbus

Sontweg 19
9723 AT Groningen

U kunt ons ook bereiken per e-mail:
info@degordijnenbus.nl

De gordijnenbus
de Gordijnenbus
streepje
streep
streep
telefoon
email
bekend van