top of page

Zonwering op kantoor nodig?
De Gordijnenbus komt langs bij uw bedrijf!

Dé Gordijnenbus komt op uw kantoor met 700 stofstalen

 

Als ondernemer hebt u het vaak te druk om veel tijd te stoppen in de aankleding van uw kantoor. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de Gordijnenbus bij u langs komen. Samen kijken we naar de behoeftes van u en uw kantoorpersoneel. Wij geven u een passend advies, afgesteld op de situatie in uw kantoor. Om zeker te zijn van de juiste uitstraling houden we rekening met uw wensen voor uitstraling en sfeer in combinatie met het interieur.

Dé Gordijnenbus op kantoor = tijdsbesparing + resultaat!

 

Wij komen op een afgesproken tijdsvak op uw kantoor en kunnen u en uw medewerkers een goede indruk geven van de mogelijkheden van de verschillende gordijnen of andere raamdecoratie, en wij kunnen u zo een goed beeld schetsen van het eindresultaat. Bovendien bespaart het u enorm veel tijd doordat uzelf of één van uw medewerkers niet telkens een winkel te hoeven bezoeken om gordijnen te halen. Tijd die u beter aan uw eigen klanten kunt besteden! Daarom komen wij langs met 700 stofstalen, zodat u er vanuit kunt gaan dat wij hebben wat uw bedrijf nodig heeft. Onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt:

  

gordijnen.jpg
vitrages.jpg
vouwgordijn.jpg
duo-rolgordijnen.jpg
houten_jaloezie.png
plisse-duette.jpg

Overgordijnen


Het grote voordeel van overgordijnen, is dat ze er niet alleen ervoor 
zorgen dat de kamer wordt verduisterd, maar ze zorgen ook voor geluidsdemping en voor isolatie.

Vitrages & Inbetweens


Wilt u de inkijk in uw huis beperken? Vitrages en inbetweens zijn mooie oplossingen!

Vouwgordijnen


Wij leveren vele gordijnstoffen die ook geschikt zijn als vouwgordijn, tevens als top-down bottom-up!

(Duo)rolgordijnen

 

Rolgordijnen zijn een eenvoudig en praktisch product om snel de lichtinval te regelen.

Horizontale & verticale jaloezieën


U bepaalt zelf hoeveel daglicht u binnen wilt halen en hoeveel privacy u wilt. Met de jaloezieën kunt u beiden eenvoudig regelen

Duette® & plissé


Duette®-shades geven een moderne uitstraling en werken isolerend. In de zomer houdt u de warmte buiten en in de winter blijft het binnen.

horren.jpg

Horren & hordeuren


Naarmate het buiten warmer wordt, neemt het aantal vliegen, muggen, wespen en spinnen toe. En terwijl u het huis probeert te luchten, kruipt en vliegt er allerlei ongedierte naar binnen!

Maak een afspraak met de Gordijnenbus!

Druk hieronder op de rode "Maak een afspraak"-knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.
Profiteer van de voordelen van de Gordijnenbus.

MScholtens_Websize-0067.jpg

Eindeloze mogelijkheden

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen? Laat ze door ons in kaart brengen en dan kijken we naar de mogelijkheden.
Misschien komt uw droom wel uit? Wij gaan daar alles voor doen.

bottom of page