top of page

Overgordijnen op maat?
De Gordijnenbus komt bij u langs

Nieuwe gordijnen en rails zonder dat u de deur uit hoeft gaan

 

Nieuwe gordijnen in huis halen kan veel makkelijker dan u denkt en gewend bent. U hoeft hiervoor niet het hele internet af te struinen, verschillende winkels te bezoeken en steeds maar weer af te vragen of de gordijnen wel passen bij uw interieur. De Gordijnenbus komt gewoon bij u langs, wanneer het u uitkomt en met een bus vol stalen.

Wij brengen niet alleen uw wensen in kaart, maar laten ook gelijk zien wat de mogelijkheden zijn. Zo ziet u in één oogopslag of het past bij uw interieur.

Voordelen van gordijnen

Het grote voordeel van overgordijnen, is dat ze er niet alleen ervoor zorgen dat de kamer wordt verduisterd, maar ze zorgen ook voor geluidsdemping en voor isolatie. De warmte blijft binnen en de kou wordt buiten gehouden, Bovendien geven overgordijnen uw woon- en leefruimte extra sfeer.

Overgordijnen op maat gemaakt

De Gordijnenbus laat graag haar assortiment overgordijnen bij u thuis zien. U kunt dan een overgordijn uitzoeken en wij bieden voor iedere wens een passende oplossing. Al onze gordijnen worden voor u op maat gemaakt door een gerenommeerd atelier. Dit atelier is volledig gespecialiseerd in het naaien van gordijnen en daardoor bekend met de vele verschillende afwerkmogelijkheden, plooien en bijzondere confecties.

Laat de Gordijnenbus met gordijnen langs komen

U hoeft de deur niet uit, u ziet gelijk welke sfeer de gordijnen meebrengen en alles wordt voor u op maat gemaakt. Dat zijn een paar voordelen van de Gordijnenbus, bekijk hier alle voordelen van de Gordijnenbus. Wilt u de Gordijnenbus langs laten komen?  Ons bezoek verplicht u tot niets!

MScholtens_Websize-0023.jpg
MScholtens_Websize-0101.jpg

Eindeloze mogelijkheden

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen? Laat ze door ons in kaart brengen en dan kijken we naar de mogelijkheden.
Misschien komt uw droom wel uit? Wij gaan daar alles voor doen.

bottom of page