top of page

Jaloezieën op maat bij u thuis in
Drenthe, Friesland of Groningen?

De Gordijnenbus komt bij u langs met jaloezieën op maat

 

De jaloezieën worden exact naar uw smaak gemaakt, zodat ze precies in uw omgeving passen. De vele mogelijkheden die ons breed assortiment biedt zorgt ervoor dat er altijd wel iets tussen zit voor u. En dat alles bij uw thuis. U hoeft er de deur niet voor uit en ziet gelijk of het past bij het interieur, dat zijn de voordelen van de Gordijnenbus. Wilt u ook profiteren van de voordelen? Maak een afspraak en wij komen gewoon bij u langs.

Verticale en horizontale jaloezieën

De Gordijnenbus gelooft in advies op maat en dat kan enkel  thuis gegeven worden. Dit geldt ook voor verticale en horizontale jaloezieën. U ziet direct het woonresultaat. De Gordijnenbus brengt het persoonlijk bij u langs en voorziet u uiteraard geheel vrijblijvend van advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen voor u

U bepaalt zelf hoeveel daglicht u binnen wilt halen en hoeveel privacy u wilt. Met de jaloezieën kunt u beiden eenvoudig regelen. Door hun gebruik zijn ze ideaal voor de woonkamer en de badkamer. Maar eigenlijk zijn ze overal in huis van waarde.

Wanneer kan de Gordijnenbus bij mij langs komen?

U wilt jaloezieën die zowel passen bij uw interieur als exterieur? De Gordijnenbus voorziet in een breed en diep assortiment. Speciaal voor u nemen we ze mee, zodat u zich in alle rust kunt oriënteren. Neem voor vragen en informatie over jaloezieën gerust contact op.

 

MScholtens_Websize-0046.jpg
MScholtens_Websize-0053.jpg
MScholtens_Websize-0138.jpg

Bent u inmiddels overtuigd?

Neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.
Dé Gordijnenbus rijdt dan graag bij u voor!

Eindeloze mogelijkheden

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen? Laat ze door ons in kaart brengen en dan kijken we naar de mogelijkheden.
Misschien komt uw droom wel uit? Wij gaan daar alles voor doen.

bottom of page